Categories
Omtale av filmer

Den Niende Innsikt / The Celestine Prophecy

Filmen The Celestine Prophecy er en filmatisering av James Redfields bestselgende bok Den niende innsikt (originaltittel: The Celestine Prophecy), som senere ble etterfulgt av boken Den tiende innsikt (1996).

Den niende innsikt (1993) har en spennende historie i reneste Indiana Jones stil. Vi følger hovedpersonens åndelige oppvåkning under en reise til Perus regnskog hvor han prøver å finne og forstå profetien nedtegnet i et eldgammelt manuskript. Profetien inneholder ni grunnleggende innsikter som menneskene er forutbestemte til å erfare. Den forutsier en global oppvåkning som stiger frem fra alle de gamle religiøse tradisjonene og påvirker oss i retning av en dypere åndelig opplevelse. Kanskje nettopp det vi står overfor i dag?

Filmen The Celestine Prophecy varer i 1 timer og 39 minutter. Filmen kom i 2006.

Her kan du se den offisielle traileren til filmen

Dette sier Janne Løken på det alternative kurs-og rekreasjonssenteret Miruja om filmen:

“For lettere å forstå de forandringene som skjer om dagen anbefaler jeg alle å se filmen “The celestine prophecy”. Den skildrer veldig godt hva som skjer, energimessig. Finn energikilden i deg selv istedenfor å ta av andre, gi alltid energi, og tenk med hjertet og ikke egoet.”


Klikk her for å kjøpe filmen The Celestine Prophecy
Når du kjøper filmer og bøker fra linker på LeveBevisst.no får vi en liten salgsprovisjon som går til å dekke våre driftskostnader. Takk for at du støtter arbeidet vårt.

Kjøp boken din her og støtt LeveBevisst.no


Aktuelle linker

Likte du denne artikkelen?
Del den med dine venner på sosiale medier og hjelp oss å spre budskapet. Takk!

By Geir H. Hagberg

Jeg er opptatt av nærvær og anerkjennende kommunikasjon i relasjoner. For tiden underviser jeg i dialog og konflikthåndtering som frivillig kursholder i Oslo Røde Kors, ved siden av jobben min i Norges KFUK-KFUM-speidere.

Jeg er grunnlegger av LeveBevisst.no og ansvarlig for innholdet her.

Bli med i dialogen! Legg igjen din kommentar her.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.