Categories
Omtale av filmer

What the bleep do we know? Down the rabit hole.

Is ‘Mind’ the place where science and spirituality meet? Is our innate power already so much a part of us; so close that we look straight passed it without a second thought. Is anyone’s ‘reality’ simply dependent on what they THINK is real? – Get some wisdom on this topic. It all starts and ends with YOU.

Dette er filmen du bør se dersom du er interessert i å lære mer om vitenskapen bak “The Secret”, eller The Law of Attraction / loven om tiltrekning og om hvordan vi med våre tanker skaper vår egen virkelighet.

Se traileren her og kjøp gjerne filmen selv. Jeg har lagt til lenker til flere nettbutikker nederst i bloggen. Denne filmen har jeg selv hatt mye glede av. Filmen er fasinerende og bevisstgjørende, og vil garantert gi deg noe å snakke om med den eller de du måtte velge å se filmen sammen med.

 

Filmen “What the bleep do we know” er dokumentarisk i stilen og tar for seg nyere vitenskap og åndelighet. Det er 14 bevissthetsforskere, neurologer, kvantefysikere og mystikere som har bidratt til det faglige innholdet i denne filmen. I en fantastisk flott regisert blanding av fiksjon, pedagogiske animasjoner om sammenhengen mellom våre tanker, følelser og påvirkningen på kroppen, tegneserier med Dr. Quantum som forklarer kvantefysikken, og ikke minst en rekke korte og utrolig interessante intervjuer med alle de nevnte vitenskapsmenn og kvinner, får vi en dypere innsikt i sammenhengen mellom våre tanker og den virkeligheten vi lever i – eller tror vi lever i.

Why do we continue making the same mistakes? Why are we having the same relationships? Why do we keep getting the same jobs over and over again? In this infinite sea of potential around us, how come we keep creating the same realities? Following the story of Amanda, a divorced photographer, the film dives into a fantastical “Alice in Wonderland” of chance meetings and unexplained phenomenon. As her daily, uninspired life begins to unravel, Amanda becomes more and more aware of the uncertain world of the quantum field hidden behind what we consider to be our normal, waking reality. Through her journey, Amanda realizes that by truly looking into the world and not just at it, her life will never be the same.

2188QPPH3ZL._AA_SL160_ The quantum edition av denne DVD pakken inneholder hele 5 DVD’er med den originale kinoversjonen + masse ekstra materiell. Dette er DVD-boksen for deg som virkelig har lyst til å dykke dypt inn i dette stoffet. Filmen er ikke tekstet på norsk ennå så vidt jeg vet, og jeg har ikke klart å oppdrive denne quantum edition i salg i Norge. Kjøp den derfor like gjerne på Amazon.co.uk her: What The Bleep? Down the Rabbit Hole – 5 Disc Box Set

Den enkle utgaven av filmen er en enkelt DVD med kinoversjonen av filmen. Denne holder lenge for de fleste. Filmen får du kjøpt her i norsk nettbutikk.

Nå er boken “Hva i huleste vet vi?” å få på norsk

Dette er en suveren bok med originale bilder og tekst fra tre av personene bak filmen What the Bleep do We Know? Artig og lettlest. Kan leses i små deler av gangen.

By Geir H. Hagberg

Jeg er opptatt av nærvær og anerkjennende kommunikasjon i relasjoner. For tiden underviser jeg i dialog og konflikthåndtering som frivillig kursholder i Oslo Røde Kors, ved siden av jobben min i Norges KFUK-KFUM-speidere.

Jeg er grunnlegger av LeveBevisst.no og ansvarlig for innholdet her.

Bli med i dialogen! Legg igjen din kommentar her.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.