Categories

Anbefalte spillefilmer

Filmer til inspirasjon og glede
Klikk for anbefalte dokumentarfilmerKlikk for anbefalte spillefilmerSe alle våre filmomtalerGå til filmer du kan se online

Her finner du spillefilmer vi synes er gode, meningsfulle og  underholdend. Flere av filmene har et underliggende spirituelt budskap. Dette er filmer vi selv liker (ellers havner de ikke på listen her) og som vi trygt kan anbefale deg å bruke en kveld på.


Listen er rangert alfabetisk

Avatar

En helt fantastisk flott film, både visuelt og innholdsmessig. Stort eventyr med masse underliggende visdom og spirituelle henvisninger.

Les filmomtale herKjøp DVD her

Himmelske samtaler / Samtaler med Gud

Dette er historien om Neal Donald Walsh og hans samtaler med Gud som resulterte i bokserien Conversations with God.

Les filmomtale herKjøp DVD her

Pay it forward

Tenk på en ide som kan forandre verden og gjennomfør den! I stedet for å gi tilbake, gir du videre til minst tre andre personer. Hvordan ville verden bli om alle gjorde det? En enkel idé som har inspirert tusenvis av mennesker pakket inn i en rørende historie. Kevin Spacy i en av hovedrollene.

Kjøp DVD her

Så som i himmelen

En nydelig og varm svensk film om en liten bygd, korsang og kjærlighet til livet. Denne filmen rører deg langt inn i sjelen. Nyt.

Kjøp DVD her

The Celestine Prophecy (Den niende innsikt)

En spennende fortelling med god innsikt og et dypt spirituelt budskap.

Les filmomtale herKjøp DVD her

The Matrix

Uslåelig actionfylt spillefilm om hvordan vi er koblet til the matrix. Her er det mange budskap og hint til vår egen eksistens i et stort bevissthetsfelt / the field (kalt the matrix første gang på 1930-tallet).

Kjøp DVD her