Anbefalte dokumentarfilmer

Filmer til inspirasjon og glede
Klikk for anbefalte dokumentarfilmerKlikk for anbefalte spillefilmerSe alle våre filmomtalerGå til filmer du kan se online

Her finner du en liste med gode dokumentarfilmer som både overrasker, inspirerer og gir ny kunnskap. Noen av filmene kan du se online nå, de fleste gratis. Andre kan du kjøpe på DVD.


Listen er rangert alfabetisk

A farm for the future

Dette er en tankevekkende, men også optimistisk dokumentar fra BBC om hvordan landbruket vårt i dag fungerer, og hvordan vi kan skape et nytt og mer bærekraftig landbruk for fremtiden.

Se filmen online

Free energy – The race to zero point

En omfattende dokumentarfilm med intervjuer av fysikere og oppfinnere som utfordrer det rådende paradigmet innenfor energiteknologi til tross for lattergjøring og motarbeidelse av deres arbeid.

Se filmen online

I am

En engasjerende og inspirerende dokumentarfilm fra 2010 der filmmaker Tom Shadyac stiller to praktiske og provoserende spørsmål: Hva er galt med vår verden? og Hvordan gjør vi den bedre? Følg Tom Shadyacs reise på jakt etter svar blant filosofer, religiøse ledere, tenkere og vitenskapsmenn.

Se filmen online

Kornsirkler – visittkort fra det ukjente

En seriøs norsk dokumentar om kornsirkelfenomenet. Veldig interesant og grundig dokumentert. Produsert av Terje Toftenes i New Paradigm Films.

Kjøp DVD her

Levende helse – på sporet av nøkkelen

En grensesprengende norsk film om fremtidens medisin. Terje Toftenes i New Paradigm Films har laget den kanskje aller viktigste dokumentaren som noen gang er laget på norsk. I jakten på nøkkelen til en helhetlig forståelse av hva som skaper helse dykker filmen inn i epigenetikk, kvantefysikk og bevissthetsforskning.

Les filmomtale herKjøp DVD herSe filmen online

The Living Matrix

Amerikansk dokumentar med ny innsikt om kropp, sinn og helse, blant annet om healing og epigenetikk. Med kjente personligheter som blant andre Bruce Lipton PhD, MD, Dr. Eric Pearl, Lynne McTaggart, Rupert Sheldrake PhD, Edgar Mitchell PhD og astronaut.

Kjøp DVD herSe filmen online

Thrive – What on earth will it take

En ukonvensjonell dokumentar som tar bort sløret som dekker over det som virkelig skjer i verden i dag ved å følge pengestrømmen. Filmen kommer også med spennende innsikter om new energy / free energy og den lanserer noen løsninger til hva du kan gjøre for å være med å skape en bedre verden.

Les filmomtale herKjøp DVD herSe filmen online

What the Bleep do we Know?

En blanding av dokumentar og fiksjon om universet og menneskets bevissthet. Med artige animasjoner og en underliggende fortelling er dette både en lærerik og underholdende film.

Les filmomtale her Kjøp DVD her

 

Bli med i dialogen! Legg igjen din kommentar her.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.