Categories
Omtale av filmer

Himmelske samtaler: En film etter boksuksessen av Neal Donald Walsch

Filmen Himmelske samtalerNoen ganger får vi noe vi ikke har bedt om. Og takk for det. Jeg fikk en gratis DVD tilsendt som bonus da jeg tegnet et helårsabonnement på magasinet Ildsjelen. Filmen het Himmelske samtaler og handler om den verdensberømte forfatteren Neal Donald Walsch og hans samtaler med Gud. Jeg var ikke en gang kjent med at denne filmen fantes – før nå.

Filmen er basert på Neal Donald Walsch sin egen sanne historie og hans boksuksess Conversations with God, som på norsk heter Himmelske samtaler. Boken har fungert som veileder for millioner av mennesker verden over.

Filmen forteller den utrolige historien om hendelsene i Neal Donald Walsch sitt liv forut for at han skrev de tre bøkene i serien Himmelske samtaler. Hans fortelling begynner med at han brekker nakken i en bilulykke og mister jobben. Deretter klarer han ikke å betale husleien og ender opp som uteligger. Vi følger ham gjennom fornedrelse og nederlag, vennskap, kjærlighet og håp, og til hans samtaler med Gud og utgivelsen av den første boken. Det er en sterk, rørende og svært inspirerende historie om en kort, men viktig epoke i Walsch sitt liv. Og vi får være medpassasjerer og lære av ham underveis. Det er verdt en kveld foran TV-skjermen.

Offisiell film trailer

Fakta

Varighet: 1 time og 45 minutter.
Orginalens tittel: “Conversations with God”
Undertekster: Norske, danske, svenske og finske.

By Geir H. Hagberg

Jeg er opptatt av nærvær og anerkjennende kommunikasjon i relasjoner. For tiden underviser jeg i dialog og konflikthåndtering som frivillig kursholder i Oslo Røde Kors, ved siden av jobben min i Norges KFUK-KFUM-speidere.

Jeg er grunnlegger av LeveBevisst.no og ansvarlig for innholdet her.

Bli med i dialogen! Legg igjen din kommentar her.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.