Filmer til inspirasjon og glede

Filmer til inspirasjon og glede
Klikk for anbefalte dokumentarfilmerKlikk for anbefalte spillefilmerSe alle våre filmomtalerGå til filmer du kan se online

Vi liker gode filmer som berører oss så vi blir oppmerksomme på egne følelser og verdier eller gir oss ny kunnskap så vi blir oppmerksomme på hvordan verden henger sammen. Når filmen også inspirerer oss til å forandre på noe, gjøre noe nytt eller foreta en handling som er god for oss selv og verden er det enda bedre. Hvis filmen i tillegg er morsom eller underholdende så synes vi det er topp.

Hva enn DU måtte ønske å få ut av en god film så håper vi du finner noen du liker blant filmene vi anbefaler her. Klikk på de BLÅ knappene ovenfor eller gå til filmer du kan se online nå med den RØD knappen.

God filmopplevelse!

Brukerinformasjon

Vi har delt filmene inn i to kategorier, spillefilmer og dokumentarfilmer. Hvis vi har gitt en filmomtale (ofte med offisiell trailer) så finner du direktelink til den ved beskrivelsen av filmen. Vi legger også ut link til nettbutikk hvis det er relevant, eller til et sted du kan se filmen via strømming her på LeveBevisst.no eller et annet sted.

 

Bli med i dialogen! Legg igjen din kommentar her.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.