Categories
Mennesker

Oh, lucky me…

30 sekunders blogg

Jeg er takknemlig for alt livet gir meg. Akkurat nå; en nylaget kaffe og en kanelsnurre som smelter i munnen. På stolen ligger buksen jeg har lett så lenge etter. Når kaffen er tom prøver jeg den på. Jenta bak disken smiler og trakterer kaffe like elegant som hun finner frem klær. For en genial idé, kafé og butikk med alt du trenger til reisen, på samme sted. Jeg koser meg – og gleder meg. En sang med Billy Holiday. En trompet så klar. Er det Louis Armstrong mon tro? Jeg er allerede på reise til et annet sted. New Orleans, French Quarter. En annen tid. Alt dette på ett sted, Chillout Travel Centre på Grünerløkka. What a bliss! – Oh, lucky me, synger Billy. Oh, lucky me, tenker jeg.

Aktuelle linker

By Geir H. Hagberg

Jeg er opptatt av nærvær og anerkjennende kommunikasjon i relasjoner. For tiden underviser jeg i dialog og konflikthåndtering som frivillig kursholder i Oslo Røde Kors, ved siden av jobben min i Norges KFUK-KFUM-speidere.

Jeg er grunnlegger av LeveBevisst.no og ansvarlig for innholdet her.

One reply on “Oh, lucky me…”

ah, tusen takk, Geir. Slike små øyeblikk er pur glede og så fantastisk at du deler det.

Bli med i dialogen! Legg igjen din kommentar her.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.