Categories
Mennesker

Stress! …når jeg minnes hvem jeg ER.

Du kjenner sikkert følelsen av presset fra et stort prosjekt som lykkes, en tidsfrist som ikke kan brytes, en forventning til deg som ligger og dirrer i luften. Det skaper stress, uro og i noen tilfeller sykdom. Da gjelder det å huske på hva som er viktig – hvem du ER.

Nå står jeg i en slik situasjon igjen. Presset er stort. Mitt prosjekt akkurat nå er lanseringen av inBalance HelseCruise 24. september 2011. Det er et stort arrangement med mange involverte og ca. 1.100 deltagere. Det kan ta pusten fra meg, men ikke i dag. I dag ble det et dikt.

————————–

Jaget av stresset,

Jeg puster inn.

Føler meg presset,

Jeg puster ut.

Tankene slipper, og

gir plass til følelsene.

Jeg rommer ALT,

og minnes hvem jeg ER.

KJÆRLIGHET.

By Geir H. Hagberg

Jeg er opptatt av nærvær og anerkjennende kommunikasjon i relasjoner. For tiden underviser jeg i dialog og konflikthåndtering som frivillig kursholder i Oslo Røde Kors, ved siden av jobben min i Norges KFUK-KFUM-speidere.

Jeg er grunnlegger av LeveBevisst.no og ansvarlig for innholdet her.

Bli med i dialogen! Legg igjen din kommentar her.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.