Categories
Mennesker

Ernæring og aktivitet med lavkarbo (radiointervju)

Hvorfor lavkarbo? – får vi bedre helse og en gladere kropp med naturlig fett og mindre sukker? Tidligere ernæringsskribent i magasinet Mat & Helse, Anita Breivold, deler her sine tanker og erfaringer med deg.

Radiointervju med Anita Breivold

Radiointervjuet er gjort av lokalradioen Kanal 1 under inBalance HelseCruise på Stena Saga i september 2011. Anita Breivold holdt der foredraget “Lavkarbo i praksis – ernæring og aktivitet?”. Intervjuer er Knut Jeppsson, ansvarlig redaktør i Kanal 1. LeveBevisst.no ved Geir Harald Hagberg var initiativtaker til dette arrangementet og gjengir her intervjuet i sin helhet.

Klikk her for å høre intervjuet med Anita Breivold (TID: 4:09)

 

Klikk for flere videoklipp Klikk for flere lydklipp

By LeveBevisst.no

Denne artikkelen er lagt ut av redaksjonen i LeveBevisst.no

Bli med i dialogen! Legg igjen din kommentar her.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.