Categories
Mennesker

Yess, det er sommer…

Yess - det er sommer

– Pappa, jeg har lyst på is til frokostdessert!
– Jasså, så det har du gutten min.
– Om sommeren kan man spise så mye is man vil, visste du det pappa?
– Så mye man vil? Nei, det visste jeg ikke…

Et lite barns bevissthet er alltid spennende og morsomt å ta del i. Noen ganger kan jeg lære noe nytt av det. Andre ganger hjelper det meg til å huske på hvor enkelt livet faktisk kan være – når vi lever akkurat her og nå. Uten bekymringer og stress for alt det som skulle vært gjort eller burde vært annerledes. “Burdismen” er livsgledens fiende. Barn er livsgledens budbringere. Jeg takker mine to barn for det de bringer meg av gleder i øyeblikket.

Denne lørdag morgen kunne ikke på noen måte vært bedre. Solen varmer og jeg har lagt meg i skyggen av parasollen. En gutt på fanget. En gutt i armkroken. To stykk pinneis. Og jeg synger på en sang som sier alt. Yess, det er sommer…

Sang: Yess!
Artist: Folk & Røvere
————
Yess, det er sommer
og ingen ting er pes
det e’kke noe stress
jeg bare sitter her og tenker
Yess!

————

PS!
Når jeg nå skriver denne bloggen ligger jeg fortsatt i skyggen av parasollen. Ungene derimot er nå henholdsvis borte og leker og sover formiddagslur. Ingen uerstattelige øyeblikk ble ødelagt under skrivingen av denne bloggen. Ingen barn ble frarøvet sin pappa pga. “viktigere” oppgaver.

Her er Folk & Røvere sin offisielle video til sangen Yess!

By Geir H. Hagberg

Jeg er opptatt av nærvær og anerkjennende kommunikasjon i relasjoner. For tiden underviser jeg i dialog og konflikthåndtering som frivillig kursholder i Oslo Røde Kors, ved siden av jobben min i Norges KFUK-KFUM-speidere.

Jeg er grunnlegger av LeveBevisst.no og ansvarlig for innholdet her.

Bli med i dialogen! Legg igjen din kommentar her.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.