Categories
Samfunn i endring

Video: The end of the world

LeveBevisst.no deler Rob Bryantons humørfylte optimisme i forhold til dommedagsprofetier spunnet ut fra Mayakalenderen. Frykt ikke, verden går nok ikke under likevel. Som Bryanton synger: “The end of the world, often predicted, never realized”. Her får du Rob Bryantons egen sang om temaet.

God fornøyelse – og god jul!

Rob Bryanton er en utrolig skrue som forteller og formidler sine vitenskapelige teorier om et multidimensjonalt univers gjennom video og tegninger – og i tillegg skriver og synger han sanger med vitenskapelig innhold. En kuriositet bare det.

 

By LeveBevisst.no

Denne artikkelen er lagt ut av redaksjonen i LeveBevisst.no

Bli med i dialogen! Legg igjen din kommentar her.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.