Categories
Mennesker

Transformasjon av systemer

I dag har jeg vært gjennom transformasjon av bevissthet i større systemer. Det systemet vi har tatt for oss her i Sedona i dag er familien vi er en del av. Ikke bare vår slekt bakover, men også andre deler av familiesystemet slik som din svigerfamilie, fraskilte ektefeller, stebarn osv. (teksten fortsetter under videoen)

Prosessen vi bruker her er en del av den holodynamiske måten å jobbe på der utgangspunktet er at alt består av informasjon i bevegelse, alt har sin egen bevissthet og alt drives av sitt eget potensial. Dessuten at vi lever i et holografisk univers som består av mange flere dimensjoner (minst 10) enn de tre dimensjonene vi til daglig ser rundt oss. Når du fullt og helt tilstedeværende kan du også få tak i informasjonen som ligger i flerfoldige dimensjoner av vår virkelighet. Da er det ikke noe problem å flytte seg ut av tid og rom (time-space continium) for dermed å finne mønstre som følger genene i familien.

Mer om alt dette senere. Jeg håper du ble litt nysgjerrig! Da kan du jo følge med på www.vulkanos.no for våre gratis Pusterom som våren 2010 kommer til å handle om Holodynamics og transformasjon av bevissthet. Velkommen.

By Geir H. Hagberg

Jeg er opptatt av nærvær og anerkjennende kommunikasjon i relasjoner. For tiden underviser jeg i dialog og konflikthåndtering som frivillig kursholder i Oslo Røde Kors, ved siden av jobben min i Norges KFUK-KFUM-speidere.

Jeg er grunnlegger av LeveBevisst.no og ansvarlig for innholdet her.

4 replies on “Transformasjon av systemer”

Hei Geir,
Ibland kænner man sig sååå otillræcklig men var og en får ta till sig dina visdomsord i sin takt – du har mycket godt at formidle – fortsett med det 🙂 Jag tror et besøk på pusterummet kan ta mig vidare. Ha det godt – over there!
Hilsen Håkan

Så bra 🙂

Vet du om dette du driver med her har noe med Bert Hellinger og familiekonstellasjoner å gjøre?

Hei Erle
Det jeg snakker om her er transformasjon av bevissthet i systemer slik det gjøres av Dr. Vernon Woolf og Holodynamics. Rent metodisk sett har det ingen ting med Hellinger og familiekonstellasoner å gjøre.

Men ser vi på hva som faktisk skjer i prosessene så er relive-prelive prosessen hos Holodynamics og familiekonstellasjoner hos Hellinger nær beslektet i den forstand at begge jobber med det bevisste feltet i et system (f.eks. familier eller organisasjoner). Utfallet er nok mye det samme, tilnærmingen i metodikk er ulik.

Når alt kommer til alt er det jo den samme virkeligheten og det samme feltet begge retningene jobber med. Heldigvis 🙂

Bli med i dialogen! Legg igjen din kommentar her.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.