Categories
Samfunn i endring

Må historiebøkene omskrives?

Pyramider i BosniaI Bosnia er det funnet tre forhistoriske pyramider som nå møysommelig graves frem. Er dette en arkeologisk sensasjon av ubegripelige dimensjoner? De tre pyramidene synes å være både større og eldre en pyramidene i Egypt! De siste karbondateringene viser at den spesielle sementen i byggestenene er rundt 30.000 år gammel! Et nettverk av tuneller er oppdaget under pyramidene, med bl.a. skrift-tegn på vegger. Hva sier dette i såfall om vår fjernhistorie? Må historiebøkene skrives om?

Her er en fascinerende video fra utgravingene

Dagskonferanse i Oslo om de Bosniske pyramider

Lørdag 3. november inviterer New Paradigm Films i samarbeid med Yvonne Børsheim og Jorge Cortez (“Return of the Gods” konferansen i Bergen) til en dagskonferanse på Håndverkeren i Oslo. Til konferansen kommer Dr. Sam Osmanagich PhD, ansvarlig for utgravningene i Bosnia. Han vil holde en presentasjon av disse utrolige funnene. Den annerkjente østeriske forskeren og forfatteren Klaus Dona vil også presenterere sine funn og sine nye teorier om vår fjernhistorie. Han er forfatter av boken “The Hidden History of the Human Race”. Undertegnende, Terje Toftenes, vil innlede konferansen.

Mer info om konferansen

Håndverkeren i Oslo, 12.00 til 19.00 lørdag 3 nov. Billetter kr. 400.- fåes på Billettservice.no fra og med 15 oktober, eller kan kjøpes i døren hvis det er plasser igjen.

Programet er som følger:

12.00 Dørene åpnes

12.15 – 12.30 Innledning ved Terje Toftenes, New Paradigm Films

12.30 – 14.30 Klaus Dona “The Hidden History of the Human Race”

14.30 – 15.00 Spørsmål og diskusjon

15.00 – 15.30 Pause

15.30 – 17.30 Dr. Sam Osmanagich. “The Bosnian Pyramides”

17.30 – 18.30 Spørsmål og diskusjon

18.30 – 19.00 Boksigneringer, salg av bøker og DVD

 

Hva kommer opp i deg av nysgjerrighet og undring når du hører om dette?
Dine kommentarer er velkommen i kommentarfeltet.

 


Profilbilde: Terje ToftenesTerje Toftenes er filmskaper i det norske filmselskapet New Paradigm Films. Hans visjon er å produsere filmer som inspirerer mennesker til å se verden i et videre perspektiv.

Terje Toftenes er tilknyttet bidragsyter på LeveBevisst.no


Bli med i dialogen! Legg igjen din kommentar her.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.