Categories
Mennesker

Share the moment

I dag fikk jeg plutselig lyst til å dele et øyeblikk og noen tanker gjennom en videoblogg. Et vakkert øyeblikk på toppen av Ola Narr på Tøyen i Oslo fremkalte både minner, tanker og litt takknemlighet for de mulighetene som finnes til å la verden klare seg selv for en liten stund, og heller nyte noen øyeblikk i vakre omgivelser. Slik jeg gjorde i dag.

Se videoen nedenfor.

Spørsmålet til deg i dag er dette:
Hvor ofte lar du verden seile sin egen sjø og tillater deg selv en time-out når du egentlig “burde” gjort noe annet? Hva gjør du da?

Del gjerne et slikt øyeblikk med oss andre ved å benytte kommentarmuligheten nedenfor. Kanskje kan flere bli inspirert!?  Takk!

By Geir H. Hagberg

Jeg er opptatt av nærvær og anerkjennende kommunikasjon i relasjoner. For tiden underviser jeg i dialog og konflikthåndtering som frivillig kursholder i Oslo Røde Kors, ved siden av jobben min i Norges KFUK-KFUM-speidere.

Jeg er grunnlegger av LeveBevisst.no og ansvarlig for innholdet her.

Bli med i dialogen! Legg igjen din kommentar her.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.