Categories
Øvelser & Tips

Tar du videoutfordringen?

Vignett VideoUtfordringenI dag starter jeg et lite prosjekt her på LeveBevisst.no som jeg kaller videoutfordringen. Videoen i dag er introduksjonen, altså den første videoen i denne serien. Dette er en måte å utfordre meg selv på ved å måtte snakke om et tema rett fra hjertet hver uke på video. Det kan bli spennende å se hva som kommer, for video er i alle fall kommet for å bli… Tar du utfordringen også?

Vær så snill å bære over med meg for dårlig belysning, litt svak lyd og ikke de aller flotteste kulisser. Introduksjonsvideoen ble tatt opp på impuls inne på soverommet til fireåringen hjemme hos oss. Kameraet jeg bruker nå er rett og slett min iPhone som jeg har satt opp på et lite stativ bygget av LEGO-klosser (det var sånn jeg havnet på barnerommet for dette opptaket).

Meningen er at det skal komme en slik video hver uke. Neste kommer likevel allerede i morgen for at den skal være relevant (det vil du skjønne i morgen). Deretter satser jeg på å komme meg inn i en fast ukentlig rutine. Følg med om du orker…

Hva kjenner du på selv når du ser og hører dette? Bruk gjerne kommentarfeltet nedenfor.


Aktuelle linker

Likte du denne artikkelen?
Del den med dine venner på sosiale medier og hjelp oss å spre budskapet. Takk!

By Geir H. Hagberg

Jeg er opptatt av nærvær og anerkjennende kommunikasjon i relasjoner. For tiden underviser jeg i dialog og konflikthåndtering som frivillig kursholder i Oslo Røde Kors, ved siden av jobben min i Norges KFUK-KFUM-speidere.

Jeg er grunnlegger av LeveBevisst.no og ansvarlig for innholdet her.

2 replies on “Tar du videoutfordringen?”

Takk Anne Helene.
Jeg kjenner at det faktisk er litt av en utfordring å skulle levere én video i uka med et nytt tema, tatt opp på direkten uten manus og forberedelser – kun rett fra hjertet. Det blir spennende, og helt sikkert veldig lærerikt. Puh, og dette gjør jeg frivillig…

Bli med i dialogen! Legg igjen din kommentar her.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.