Categories
Mennesker

Vårt bevisste univers

For en herlig dag! Solen skinner over kritthvit snø, ute er det tre minusgrader (ikke kaldt og ikke vått) og jeg har god tid til å følge ungene i barnehagen før første kundemøte kl. 10.30. På vei til kafeen hvor jeg sitter nå mottok jeg en sms fra min kone med verdens beste melding i tre ord. Kaffen i glasset lukter akkurat passe brent og smaker rundt og fint med den varme melken og litt brunt sukker. Coffé Mokarabia, Real Italian Espresso, reklamerer de med på et skilt utenfor. Jeg er ikke i tvil om at det stemmer. Mitt hjerte synger av full hals; I’m feeling good! Universet er i ferd med å gi meg nok en fantastisk dag. Eller, hvem gir egentlig hvem hva?

Vi lever i et bevisst univers
Vi lever i et bevisst univers

Hvordan henger det hele sammen? Er vi alle ett? – og hvorfor føler mange seg likevel så alene og separert fra fellesskapet, naturen og universet da? Hvem er jeg egentlig? Og hva hindrer meg i å være alt det jeg kan være? Disse spørsmålene – og mange flere spørsmål – ønsker jeg å finne ut mer om, tenke høyt omkring, dele min kunnskap om og invitere deg til bevisste samtaler om. Jeg håper samtalene vil blomstre og vi sammen kan skape oss en ny bevissthet om vårt bevisste univers, om livet, kjærligheten og hvordan vi kan skape en bedre og mer rettferdig verden sammen.

La oss bryte grensene for vår virkelighetsoppfatning og våge oss ut av ”boksen” og våre vante tankemønstre. La oss utfordre oss selv og vårt lederskap – og bidra til en evolusjon i vår kollektive bevissthet. Dette er kanskje det viktigste vi kan gjøre for våre barn. Som jeg har skrevet om før: Det er dette mine barn skal arve. Og jeg er klar! Er du med meg?

By Geir H. Hagberg

Jeg er opptatt av nærvær og anerkjennende kommunikasjon i relasjoner. For tiden underviser jeg i dialog og konflikthåndtering som frivillig kursholder i Oslo Røde Kors, ved siden av jobben min i Norges KFUK-KFUM-speidere.

Jeg er grunnlegger av LeveBevisst.no og ansvarlig for innholdet her.

Bli med i dialogen! Legg igjen din kommentar her.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.