Categories
Samfunn i endring

Ungdom, verdighet og alle oss andre (video)

I dagens videoblogg er det temaet verdighet og prosjektet Global Dignity Day med Kronprins Haakon som frontfigur, som har fått min oppmerksomhet.

Hvilke tanker, følelser eller bilder dukker opp i deg når du tenker på verdighet? Bruk gjerne kommentarfeltet nedenfor.


 

Videoutfordringen uke 1

Vignett Videoutfordringen

Dette er første uke av prosjektet videoutfordringen som du kan lese mer om her. Videoen spilles inn på direkten, uten manus og uten redigering. Rett fra hjertet.

Erfaringer og lærdom i dag

Jeg tror jeg har fått til litt bedre lyd på dagens video enn på introduksjonsvideoen i går. Men det er fortsatt kun iPhone og et selvbygget LEGO stativ som gjør fotojobben. Og så ser jeg at jeg har litt å gå på i forhold til å få til en skarpere presentasjonsform, men skit la gå.

 


Aktuelle linker

Likte du denne artikkelen?
Del den med dine venner på sosiale medier og hjelp oss å spre budskapet. Takk!

By Geir H. Hagberg

Jeg er opptatt av nærvær og anerkjennende kommunikasjon i relasjoner. For tiden underviser jeg i dialog og konflikthåndtering som frivillig kursholder i Oslo Røde Kors, ved siden av jobben min i Norges KFUK-KFUM-speidere.

Jeg er grunnlegger av LeveBevisst.no og ansvarlig for innholdet her.

Bli med i dialogen! Legg igjen din kommentar her.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.