Categories
Mennesker

Nytt år – nye muligheter

Godt nytt år til alle følgere av LeveBevisst.no

Åretr 2011 er allerede fem dager gammelt, og skole, barnehage og jobb er godt i gang for de fleste av oss.

Er det ikke herlig å tenke på at et nytt år alltid bringer nye muligheter med både gledelige oppturer og lærerike nedturer!? Begge deler er viktig! Livet er fluktuasjon, bevegelse, dynamikk, motstand og kjærlighet. Uten alt sammen ville det vel ikke være noe liv? Status quo er en faktisk umulighet hvis vi ønsker å LEVE. Og det gjør jeg!

Jeg er superinspirert til å gripe fatt i de mulighetene det nye året bringer med seg. Muligheter til å lære. Muligheter til realisere drømmer. Muligheter til å skape nye eller bedre relasjoner med spennende mennesker. Muligheter til å gjøre mitt for å skape en enda bedre verden. Muligheter til å leve et bærekraftig og bevisst liv. Menyen er rikholdig, næringsrik og smakfull. Det er bare å ta for seg.

Hva ønsker du selv å bruke dette året til?
Kjenn etter i deg selv og del gjerne dine drømmer med oss andre her eller på Facebook-siden vår.

– Personlig ønsker jeg å sette av litt mer tid til å skrive på LeveBevisst.no enn jeg har hatt den siste måneden. Samtidig som jeg ønsker å følge nye grupper av ledere gjennom Leadership by Heart, og nå ut til flest mulig mennesker med workshops og prosjekter som åpner for en ny bevissthet. Her gjelder det å prioritere godt…

Jeg er takknemlig
Tusen takk til alle dere som har gitt meg positive og hyggelige tilbakemeldinger på det jeg gjør og det jeg skriver om! Det betyr utrolig mye for meg og min inspirasjon til å fortsette med LeveBevisst.no. Takk 🙂

Med de beste ønsker for 2011
– måtte det bli et utviklende og godt år for oss alle!

By Geir H. Hagberg

Jeg er opptatt av nærvær og anerkjennende kommunikasjon i relasjoner. For tiden underviser jeg i dialog og konflikthåndtering som frivillig kursholder i Oslo Røde Kors, ved siden av jobben min i Norges KFUK-KFUM-speidere.

Jeg er grunnlegger av LeveBevisst.no og ansvarlig for innholdet her.

Bli med i dialogen! Legg igjen din kommentar her.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.