Categories
Mennesker

Lei av treningsstudio? Her er løsningen…

Jeg må komme med en innrømmelse; jeg liker ikke treningsstudioer!
Ok, jeg vet hvor viktig fysisk aktivitet er for kropp og sjel, men jeg har bare ikke funnet den treningsmetoden jeg liker på et treningsstudio. Jeg kan ikke fordra å gå rundt fra maskin til maskin og gjøre repetetive øvelser. Det er litt bedre å trene sammen i sal, men spinning ble aldri helt min greie og yoga på treningsstudio er som regel helt blottet for den helhetlige dimensjonen som jeg vil ha med. Nei, da synes jeg det er mye bedre å være ute og hugge ved på hytta eller grave en grøft. Men det skjer jo ikke akkurat tre ganger i uka heller…

Men så dukket denne herlige videoen opp! Og kanskje er dette løsningen?
Det ser i alle fall morsomt ut.
Og det er en uteaktivitet.
Og det er stor sjanse for å treffe noen nye bekjentskaper også.
Bedre enn å snakke til en treningscomputer på et helsestudio, synes jeg da.

Hvis du liker det du ser så fortell om det i kommentarfeltet. Kanskje vi kan starte en ny treningsbølge sammen!?

God fornøyelse!

VI BEKLAGER – DENNE VIDEOEN ER BLITT FJERNET FRA YOUTUBE

Aktuelle artikler

Klikk for flere videoklipp Klikk for flere lydklipp

Likte du denne videoen?
Del den med dine venner på sosiale medier og hjelp oss å spre budskapet. Takk!

By Geir H. Hagberg

Jeg er opptatt av nærvær og anerkjennende kommunikasjon i relasjoner. For tiden underviser jeg i dialog og konflikthåndtering som frivillig kursholder i Oslo Røde Kors, ved siden av jobben min i Norges KFUK-KFUM-speidere.

Jeg er grunnlegger av LeveBevisst.no og ansvarlig for innholdet her.

Bli med i dialogen! Legg igjen din kommentar her.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.