Categories
Mennesker

Jeg har begynt å gi livet mening

What is the meaning of life?Skrevet av Tor Bertil Namskau
Gjesteskribent på LeveBevisst.no

I søken etter meningen med livet, har jeg kommet til at jeg antagelig aldri vil finne meningen med livet. Jeg har derfor begynt å gi livet mening. For meg og kanskje for andre.

I forsøket på å gi mening til mitt og andres liv, ser jeg at det å gjøre noe for andre kanskje er det viktigste for meg. Når det jeg gjør har betydning for andre, da får jeg en betydning i en verden av utfordringer og muligheter.

Jeg har innsett at mine og andres utfordringer gir meg uante muligheter. Jeg blir ofte skremt og redd av både utfordringene og mulighetene, men jeg føler stor glede når jeg klarer å bekjempe min frykt, og går noen skritt inn i det ukjente, ut i en verden av muligheter.

Når jeg ser hvor stor betydning det har for meg at jeg får anledning til å bety noe for andre, ønsker jeg å bidra til at flere kan få oppleve det samme. Kanskje kan vi sammen bety enormt mye for et enkelt menneske, eller kanskje for mange enkeltmennesker?

By Tor Bertil Namskau

Tor Bertil Namskau er daglig leder i Nexima AS som utvikler løsninger for budsjettering, prognose, rapportering og analyse. Han har blant annet vært med på å bygge opp Finale Systemer AS. Tor Bertil har sin egen blogg på www.forretningsanalyse.no

Bli med i dialogen! Legg igjen din kommentar her.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.